top of page
poza event.jpg

APEX MOTOSURF SHOWDOWN

ROUND 1

Suntem mandri sa anuntam primul nostru eveniment: o adunare a comunitatii de sporturi nautice, pentru invatare, curse cu prietenii și distractie!

Vom avea persoane pregatite sa va raspunda la orice intrebări pe care le ai despre motosurf, eFoil și echipamentul de care ai nevoie pentru a incepe, precum si oportunitati de a învata noi abilitati, de a concura unul impotriva celuilalt si de a crea relatii cu alti pasionati de sporturi acvatice. Evenimentul nostru este deschis tuturor nivelurilor de experienta, asa ca toata lumea este binevenita sa vina si sa se alature distractiei. Asteptam cu nerabdare sa ne conectam cu comunitatea si sa ajutam pe toti sa se distreze de minune.

Alatura-te noua, pentru un weekend de invatare, curse și distractie!

Locatie

Lord Beach Slatina, o locatie pitoreasca pe malul Oltului, la 15 km de Slatina si care dispune de bar pentru bauturi, acces la gratar, locuri la umbra, sezlonguri, facilitati sanitare, debarcader. 

https://goo.gl/maps/FvaKDCBH1e5nXxwD6

 

Taxa de participare este 25 lei/rider si include accesul la locatie si facilitati

Inscrierile se fac pana pe data de 07.06, folosind formularul din Link

Cazare

Se poate campa cu cortul la locatie, in limita spatiului disponibil.

Breeze by the lake, un complex de casute tip bungalow la doar cativa km de locatie si cu posibilitatea de pickup cu barca de la locatie la eveniment.

Home - Breeze | by the lake (breeze-olt.ro)

Participantii la eveniment, beneficiaza de 15% reducere.

Slatina, la doar 16 km de locatie.

bottom of page