top of page
IMG-20200916-WA0010.jpg
all4.jpg
Moto_300.jpg
Family_picture_edited.jpg

DESPRE NOI

Apex Sports este o echipa tanara, pasionata de sport, apa, adrenalina si distractie. Impreuna cu tine vom creea o comunitate bazata pe valori puternice, precum prietenie, pasiune, ajutor reciproc, dezvoltare si in colaborare cu partenereul lider pe piata, de 10 ani, JETSURF, avem ca scop introducerea si promovarea unui sport nou in Romania si anume, motosurful. Acest sport este destinat atat incepatorilor cat si celor care doresc performanta, si indiferent de nivel, garanteaza 100% distractie si adrenalina :).

Jetski-ul este de domeniul trecutului. Este momentul sa te angrenezi intr-un sport nou, iar impreuna cu noi, poti alege daca vrei sa inveti doar de distractie, sau de ce nu, poti evolua pana la participarea in campionatul European sau Mondial.

JETSURF produce placi de surf motorizate, propulsate de o pompa cu jet de apa, similara Jet Ski-urilor, care poate atinge viteze de pana la 65 km/h. Datorita greutatii mici de circa 18 kg, poate fi transportata la apa, cu usurinta de o singura persoana.

Gama de produse include atat modele pentru incepatori cat si de curse pentru profesionisti, echipate atat cu motoare termice, cat si cu propulsoare electrice eco friendly :), dar la fel de puternice.

bottom of page